Algab ettepanekute tegemine Paide kaasavasse eelarvesse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod
Eurod Foto: Panther Media/Scanpix

Alates kolmapäevast, 15. augustist ootab Paide linnavalitsus kõikide ettepanekuid, millele kulutada linnaruumis 25 000 eurot.

 

Tegemist on kaasava eelarve esimest korda rakendamisega Paide linnas.

Ettepanekuid võivad esitada kõik (nii linlased kui ka külalised, eraisikud ja ettevõtted, kogukonnad). Ettepanek peab olema Paide linnaga seotud ning jääma kasutusse avalikku linnaruumi. Kaasava eelarve suuruseks on igal aastal kuni 25 000 eurot.

Ettepanekuid saab esitada kuni 15.09 digiallkirjastatult e-aadressile paide@paide.ee või tuua paberkandjal Paide Linnavalitsusse Pärnu 3, Roosna-Alliku piirkonnakeskusesse või jätta linna raamatukogudesse.

Ettepanekus peab olema märgitud:

  1. ettepaneku esitaja nimi, telefon, e-posti aadress

  2. ettepaneku nimetus

  3. ettepaneku eesmärk ja olulisus (lühike kirjeldus, millisele Paide linna vajadusele ettepanek vastab, millise probleemi lahendab või millise uue võimaluse avab, mis on ettepaneku eesmärk; miks on ettepaneku teostamine vajalik)

  4. sihtrühm (lühike kirjeldus, kes saavad probleemi lahendamisest või uue võimaluse avanemisest otsest kasu, nimetada hinnangulisest sihtrühma suurus, vanus jm olulised tunnused)

  5. ettepaneku hinnanguline maksumus

  6. muu oluline info (nt joonis vms)

Uuri lisaks siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles