Orienteerujad täiendasid nädalavahetusel medalisaaki

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti MV sprinditeates, pronksi võitnud JOKA võistkond
Eesti MV sprinditeates, pronksi võitnud JOKA võistkond Foto: Paul Poopuu

Nädalavahetusel selgusid Viljandis Eesti orienteerumismeistrid sprindis, öisel tavarajal ja sprinditeates segavõistkondadele. Järvamaa orienteerumisklubi JOKA orienteerujatele oli nädalavahetus edukas ja nad võitsid 12 medalit.

Eelmise aasta orienteerumise maailmameistrivõistluste sprinditeate maastikul Viljandi lossimägedes selgusid tänavused Eesti meistrid orienteerumissprindis ja sprinditeates.

Naiste põhiklassis asus 2,5 km ja 23 KP-ga rajal Eesti sprindimeistri tiitlit püüdma 29 sportlast. Tasavägise võistluse võitis Evely Kaasiku (OK JOKA), kes lõpetas ajaga 17.03,7. JOKA juhi Paul Poopuu teada Evely oma jooksuga rahul ei olnud, sest raja algusosas ei saanud ta orienteerumist kuidagi sujuma ja sisse lipsas paar selget viga. Lisaks tekitas veidi ebakindlust probleemid elektroonilise märke fikseerimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles