Tallinna tänava ehitus sai rohelise tule

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Foto on illustreeriv.
Teetööd. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Tallinna tänava rekonstrueerimise ehitusprojekt on valminud ning luba ehituseks väljastatud. Paide linnavalitsusel on eesmärk korraldada riigihange sügisel ja alustada tee-ehitusega tuleval aastal.

Linnapea Priit Värgi sõnul alustati projekteerimistöödega juba novembris ja esialgu pidi projekt valmima juba mai alguses, kuid linnavalitsusest olenemata põhjustel tööde valmimine venis.

"Igatahes on mul hea meel, et projekt on lõpuks koos ning saame Paide peatänava rekonstrueerimisega edasi minna. Järgmise sammuna pöördume septembris volikogu poole, et ehituseks laenu võtta, kuna ainult oma rahakoti peale lootes me seda teha ei suudaks. Seejärel tuleb ehitushange ning tuleval aastal kui ilmastikuolud on tee-ehituseks sobivad, alustada ehitusega võimalikult kiiresti," sõnas Värk.

Igatahes on mul hea meel, et projekt on lõpuks koos ning saame Paide peatänava rekonstrueerimisega edasi minna

Tallinna tänava rekonstrueerimine hõlmab uue sõidutee ehitust, kõnniteede ja sademeveesüsteemi rajamist, haljastust ning tänavamööbli paigaldamist. Teelõigu pikkus on 670 m alates kiriku esisest teest kuni ringteeni välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles