Imavere üürimaja rahataotlus lükkus edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ellram seisab Imavere lasteaias, mille juurde plaanitakse üürimaja, mis aitaks lasteaia uutel töötajatel elukohti leida.
Jüri Ellram seisab Imavere lasteaias, mille juurde plaanitakse üürimaja, mis aitaks lasteaia uutel töötajatel elukohti leida. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Möödunud aasta teises pooles hakkas riik jagama kohalikele omavalitsustele üürimajade ehituseks toetust. Algusest peale on Järva vallal olnud plaan küsida toetust Imavere üürimaja tarvis, kuid selleni ei jõutud veel ei möödunud aastal ega ka tänavu, mil tähtaeg oli seatud augustiks.

Järva vallavolikogu esimees Jüri Ellram ütles, et takistuseks said haldusreformiga kaasnenud ümberkorraldused ja viivitused, mistõttu lükkus taotluse esitamine tuleva aasta aprilli. 

Praegu käib Ellrami ütlust mööda eeltöö, majale koostatakse detailplaneeringut ja eelprojekti ning osapoolte vahel käivad läbirääkimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles