Vihm nurjas rallimeeste võiduvõimaluse

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti teedel võidukalt alustanud Roland Murakas ja Kalle Adler pidid napilt enne ralli lõppu esikohakonkurentsist taanduma.
Lõuna-Eesti teedel võidukalt alustanud Roland Murakas ja Kalle Adler pidid napilt enne ralli lõppu esikohakonkurentsist taanduma. Foto: Raivo Remmelgas

16. Lõuna-Eesti ralli avapäeval kiireimaid aegu sõitnud Järvamaa juurtega Roland Murakas ja Kalle Adler said teisel päeval ebaõnne osaliseks, kui vihmast libedaks läinud tee pillutas nad välja ja sundis healt kohalt katkestama.

Teist päeva alustasid Ford Fiestaga sõitvad Murakas ja Adler õhkõrna eduga Priit Koigi ja Uku Heldna (Ford Fiesta) ees. Nad olid plussis vaid 0,7 sekundiga ning Ranno Bundsen ja Robert Loštšenikov (Mitsubishi Lancer Evo VIII) jäid 2,1 sekundi kaugusele.

Starti mitte õigel ajal jõudmise eest ajatrahvi saanud ja kolmandalt kohalt kuuendaks pudenenud Bundsen asus teise päeva hommikuste katsetega kohta taastama. Kohe esimese katsega tõusis ta esikolme konkurentsi tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles