Teatribuss viib järvalased pealinna etendustele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusballett koos Läti Rahvusballetiga etendasid Estonia välilaval balletiklassika «Luikede järve» selliselt, et korraga viibis laval 100 luike.
Rahvusballett koos Läti Rahvusballetiga etendasid Estonia välilaval balletiklassika «Luikede järve» selliselt, et korraga viibis laval 100 luike. Foto: Peeter Langovits/ Postimees

Juba mitmendat hooaega paneb rahvus­ooper Estonia käiku bussid, mis toovad linnadest rahva pealinna teatrisse. Bussid peatuvad ka Paides ja Türil.

Järvalased saavad pealinna teatrisse sõita neljal septembri alguse päeval, kui Viljandist väljub teatribuss, mis toob inimesed peaaegu koduukselt teatriukse ette ja viib pärast ka tagasi. Estonia teatri turundusassistent Lisanna Männilaan ütles, et mõeldud on erineva maitsega teatrisõpradele, seepärast on kavas lavastusi kõigist žanreist.

Balletihuvilisi ootab neljapäeva õhtul nüüdisaegse koreograafiaga ja lavalist vaatemängu pakkuv Eesti esimene ballett, Eduard Tubina «Kratt» Marina Kesleri lavastuses, aga laupäeval balletikunsti üks tippteoseid, Pjotr Tšaikovski «Luikede järv» Toomas Eduri lavastuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles