Balti jaam jääb ajutiselt rongidele suletuks

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rong sai pidama napilt enne jaamahoone varikatust.
Rong sai pidama napilt enne jaamahoone varikatust. Foto: Mihkel Maripuu

Seoses suuremahuliste raudtee rekonstrueerimistöödega on Balti Jaam rongidele suletud 4.novembri õhtust kuni 6.novembri hommikuni. Sel ajal on rongide lõpp-peatuseks Ülemiste ja Tallinn-Väike ning reisijaid toovad sealt Balti Jaama autobussid. Bussid väljuvad Shnelli hotelli eest busside parklast.

4. novembri õhtul on viimaseks Edelaraudtee reisiks, mis väljub Balti Jaamast, 0016 Tallinn-Tartu väljumisega 20:09. Hilisemad väljumised ja saabumised on ümber korraldatud. 6. novembri hommikul peaksid Balti Jaama jõudma rongid saabumisega alates kella 9-st hommikul.

Edelaraudtee palub arvestada, et bussidel kulub Ülemiste või Tallinn-Väikese ja Balti Jaama vahel kulgemiseks oluliselt rohkem aega kui rongil, mistõttu bussid väljuvad Balti Jaama juurest ca 15 minutit enne rongi plaanikohast väljumisaega ja saabuvad ka samavõrra hiljem. Täpse info asendusbusside liikumise ja sõiduplaani kohta leiab Edelaraudtee kodulehelt www.edel.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles