Järvamaa kutseõppurid näitasid olümpial taas häid oskusi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esindus põllumajanduslikul olümpial.
Eesti esindus põllumajanduslikul olümpial. Foto: Erakogu

Põllumajandusolümpial "AgrOlympics 2018" sai Eesti esindus igati tubli kaheksanda koha. Pooled võistkonna liikmed olid Järvamaa kutsehariduskeskuse õppurid.

Järvamaa kutsehariduskeskuse arenguspetsialist Valev Väljaots andis teada, et i toimus kolmas rahvusvaheline põllumajanduslik kutsevõistlus AgrOlympics, mida kutsutakse ka põllumajandusolümpiaks, 30. augustist 2. septembrin. Tänavu korraldas võistlust eelmine võitjariik Portugal ning mõõduvõtt viidi läbi Porto linnas.

Eestit esindas neljaliikmeline võistkond, kuhu  Väljaotsa sõnul kuulus ka Järvamaa kutsehariduskeskuse õpilased Elari Teter ja Felix Lavrentjev. Võistkonna kaks ülejäänud liiget olid Olustvere teenindus- ja majanduskooli õpilased Markus Kaasik ja Robin Randaru. Meeskonda esindas Indrek Mägi. Järvamaa kutsehariduskeskuse poolt juhendas noormehi Taivo Kalvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles