Küünal süütas toa

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval kell 23.02 helistati Paide linnast häirekeskusesse ja öeldi, et Tallinna tänaval asuvas puumajas on tulekahju. Päästjate saabudes põles tühjana seisva maja üks tuba, seal olnud vanem naine sai hoonest ise välja. Vigastada ta ei saanud.

Pärast seda, kui meedikud naise üle vaatasid, ütles ta, et tahtis hommikul marju minna korjama ja kuigi ta elab Paides, siis tema kunagine elukoht oli just selles, põlema läinud korteris. Naine otsustas veeta öö Tallinna tänaval, tänaseks juba aastaid tühjana seisvas majas, sest sealt on lühem maa marju korjama minna. Enda sõnul põletas ta toas küünalt, see kukkus ümber ja süütas kogu toa.
 
Tegemis on korteritega puumajaga, see on muinsuskaitsealune hoone. 
 
Samas korteris oli tulekahju ka 2015. aasta jaanuaris. Siis tõid päästjad teadvuseta naise põlevast toast välja ja andsid üle kiirabile. Tollal pääses naine üle noatera halvimast. 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles