Järva malev tunnustas parimaid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Reismann
Indrek Reismann Foto: Alo Aasma

Reedel Veski-Sillal toimunud Kaitseliidu asutamise 93. aastapäevale pühendatud Järva maleva aastapäevaüritusel pälvis Järva maleva Aasta kaitseliitlase tiitli leitnant Indrek Reismann, naiskodukaitse Järva ringkonna aasta naiskodukaitsja tiitli pälvis aga Tiiu Laaneoks.

Aasta kaitseliitlase tiitli ning sellega kaasneva sepistatud mõõga pälvinud Indrek Reismanni iseloomustati kui äärmiselt aktiivset ning eeskujulikku kaitseliitlast, kes on väga aktiivselt ning ka edukalt osalenud paljudel sõjalis-sportlikel võistlustel nii Eestis kui välismaal ning on panustanud oma teadmisi ning oskusi ka noorte väljakoolitamisele.
Aasta naiskodukaitsja tiitli pälvinud Tiiu Laaneoks on naiskodukaitse Järva ringkonna aktiivne liige olnud juba 11 aastat ning osalenud väga aktiivselt erinevatel kaitseliidu, naiskodukaitsjate, noorte kotkaste ning kodutütarde üritustel toitlustusüksuse koosseisus.
Kaitseliidu Järva maleva teavituspealik Alo Aasma selgitas, et lisaks Indrek Reismannile ja Tiiu Laaneoksale tunnustati Järva maleva aastapäevaüritusel ka teisi kaitseliitlasi, naiskodukaitsjaid, kodutütreid ja noorkotkaid, kelle tegevus Kaitseliidu ning tema eriorganisatsioonide arengus on olnud silmapaistev.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles