Ohutuspiire kukutab inimesed ninali

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihtipeale ei pane Türil asuva Omniva pakiautomaadi juures asjatajad tähele, et selja taga on madal piire, ja komistavad sinna otsa. Mõnele lõpeb see kerge ehmatuse, teisele katkise põlvegagi.
Tihtipeale ei pane Türil asuva Omniva pakiautomaadi juures asjatajad tähele, et selja taga on madal piire, ja komistavad sinna otsa. Mõnele lõpeb see kerge ehmatuse, teisele katkise põlvegagi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türil Maxima poe juures asuva Omniva pakiautomaadi piirded, mis peaksid takistama autojuhte vastu pakiautomaadi seina parkimast, hoiavad küll neljarattalised sobilikus kauguses, ent on tülinaks pakiautomaadi kasutajaile.

Probleem on leidnud rohkelt vastukaja Facebooki lehel «Märgatud Türil», kus nii mõnigi türilane oma kurbi kogemusi jagab.

«Ei ole huvitav, ammugi mitte naljakas – eluohtlik on hoopis. Olin eelmisel nädalal tunnistajaks, kuidas üks proua Omniva pakiautomaadi eest tagasi astudes (auto?)piirde otsa komistas ja selili kukkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles