Riigikogu Keskfraktsioon külastab Järvamaad

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maria Kilm / Scanpix

Täna ja homme on riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed Järvamaal, kus kohtutakse omavalitsustegelaste ning ettevõtjatega. Samuti toimub Keskerakonna poolt algatatud ürituste sari „101 rahvakohtumist“.

 

Kahepäevasel külaskäigul Järvamaale osalevad Keskfraktsiooni esimees Kersti Sarapuu ja riigikogu liikmed Helmut Hallemaa, Jaanus Karilaid, Anneli Ott, Dmitri Dmitrijev, Toomas Väinaste ja Eevi Paasmäe.

Fraktsiooni väljasõit algab Keskerakonna 101 rahvakohtumisega, kui neljapäeval kell 18.00 Koerus, Aruküla mõisahoones toimuval üritusel juhivad laudkondi keskerakondlased Kersti Sarapuu, Anneli Ott, Toomas Väinaste, Helmut Hallemaa, Dmitri Dmitrijev, Eevi Paasmäe ja Kätlin Pääro.

„Kõigile avatud rahvakohtumised on inimeste seas populaarsed ning oma hääle on saanud kõlama panna ka need, kes pole varasemalt poliitikas aktiivselt kaasa löönud. Ideede puudust inimestel igatahes ei ole, aga sedasi saamegi üheskoos oma saja aastast riiki paremaks ehitada,“ sõnas Kersti Sarapuu. Lisades, et paljud rahva seast tulnud mõtted on oluliseks panuseks Keskerakonna valimisplatvormi ning programmi väljatöötamisel.

Reedel, 21. septembril tutvutakse muuhulgas ettevõtete AS Stora Enso Eesti, Jalax AS, Mäo Invest AS, Brandner PCB OÜ esindajatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles