Vaata, millise korteri pani Türi vald 5650 euro eest müüki

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto illustreeriv
Foto illustreeriv Foto: Andres Putting

Türi vald eestkostjana võõrandab kirjaliku enampakkumise teel järgmist vara: Türi vallas Retla külas asuva Aadujüri kinnistu ja Türi vallas Türi linnas Aia tn 6-1 asuva korteriomandi.

 

Kirjaliku enampakkumise teel võõrandatakse Järva maakonnas Türi vallas Türi linnas Aia tn 6-1 asuv korteriomand (kinnistusraamatu registriosa number 810636, katastritunnus 83701:006:1080, suurus 37,60 m2 ). Korter paikneb kahekordse hoone esimesel korrusel, hoones on kokku 4 korteriomandit, ehitusaasta 1900, palkmaja. Korteri suurus on 37,60 m2, põrandakatteks laudis, seinas tapeet ja osaliselt värvitud, lagi värvitud, algupärased puitaknad, tahveluksed. Korteris puudub pesemisvõimalus ja sanitaartehnika, kuivkäimla asub väljas, vesi on oma puurkaevust. Korteris on köök, tuba, väike esik ja panipaik. Köögis on soemüüriga puupliit ning köögi ja toa vahel plekkahi. Korter vajab parendamist.

Korteriomandi võõrandamiseks on enampakkumise alghind 5 650 (viis tuhat kuussada viiskümmend) eurot.

Uuri lisa siit!

Pildid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles