Rahvajooks muudab liikluskorraldust

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirna-Türi rahvajooks
Kirna-Türi rahvajooks Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide-Türi rahvajooks toimub pühapäeval, 7. oktoobril. Suur rahvaspordiüritus muudab liikluskorraldust nii Paidest, Türil kui ka linnadevahelisel maanteel. 

 

Paide kesklinn on suletud kl 9.00-13.00. Pärnu tänav on Reopalu ringist kuni Aiavilja tänavani suletud al. 12.00. Pääs bussijaama on takistatud:  bussijaama sõidetakse Olerexi ringilt Raudtee tänavale, Pärnu/Raudtee ristmikust otse üle Jaama tänavale ning sealt bussijaama.

NB! vahemikus 12.15-12.45 esineb Raudtee ja Pärnu tänava ristmikul liiklusseisakuid ca 10 minutit ning liiklust reguleerib reguleerija. Seega tuleb bussiliinidel arvestada ca 10 minutise seisakuga seni, kuni jooksjad on mööda lastud.

Uuri Paide linna liiklusmuudatuste kohta siit!

Täna algavad liikluspiirangud:

Täna kell 11.30 kuni 14.30 on Järva maakonnas liiklusele suletud Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee (km 77,7–88,2) seoses üritusega „Paide–Türi rahvajooks.“ Ümbersõit on korraldatud Väätsa aleviku ja Lokuta küla kaudu ning teekond pikeneb kuni 6,8 km.

Kõigi hetkel kehtivate liikluspiirangute kohta vaata www.tarktee.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.

Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil http://m.tarktee.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles