Viikingid alustasid liigahooaega võiduga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Viking Window ja Betoonimeister/Tiit Soku korvpallikool Saku esiliiga poolfinaalis.
Paide Viking Window ja Betoonimeister/Tiit Soku korvpallikool Saku esiliiga poolfinaalis. Foto: Germo Aabla

Sügis on juba sealmaal, et korvpalli esiliiga, teiste meeskondade seas ka Paide Viking Window alustab. Eile õhtul kohtuti Paide E-Piim spordihallis Tartu Ülikool/Kuremaa Sk võistkonnaga ja saadi 69:66 võit.

Mäletatavasti jõudis Paide Viking Window korvpallimeeskond 2017/18 hooajal välja nelja parema hulka, kuid final four turniiril leppis viimase ehk neljanda kohaga.

Hooajavahelisel ajal viikingid suurt meeskonda täiendada ei ole saanud, pigem peavad nentima tõsiasja, et vigastustega väljas olnud mängumehed, on endiselt väljas.

Paide Viking Window korvpallimeeskonna peatreener Janno Viilup hindas mängu eel kohtumist parajalt raskeks. "Arvestades meie hõredaid ridu ja nende võistkonna olemust, siis saab reedene mäng olema ikka paras ettevõtmine," ütles ta. 

"Hästi palju vangerdusi on selles meeskonnas olnud. Kuremaa SK jäi mullu esiliigas viimaseks ja kukkus välja. Tartu korvpallis on aga vahepeal olnud väga suured muutused. Kuremaa ja Tartu Ülikool panid seljad kokku- tulemuseks on noor ja agressivne meeskond.

Mullu võõrsil võitsime neid kindlalt, kuid kodus pidime kurja vaeva nägema. Noorte puhul on sügisel ja kevadel mängimine ikka väga erinev. Nende areng on väga kiire."

Alanud hooaja esimesed kolm mängu peab Paide Viking Window Paide E-Piim spordihallis, ikka kl 20.15. Järgmisel reedel kohtutakse sealsamas Tamsalu Los Toros/TAL TECH meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles