Algas Järvamaa kodanikualgatuse silmapaistvaimate valimine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Ettevõtete Akadeemia koordinaator Kristina Gudinas kutsub maakonna ettevõtjaid seminarile kuulama, kuidas kohalikud omavalitsused saavad omakandi ettevõtteid toetada.
Järvamaa Ettevõtete Akadeemia koordinaator Kristina Gudinas kutsub maakonna ettevõtjaid seminarile kuulama, kuidas kohalikud omavalitsused saavad omakandi ettevõtteid toetada. Foto: Erakogu

SA Järvamaa Arenduskeskus ja MTÜ Kodukant Järvamaa kuulutasid välja avalikud konkursid Järvamaa tublimate välja selgitamiseks kodanikualgatuses.

Juba aastaid on Järvamaa Arenduskeskus ja Kodukant Järvamaa tunnustanud vabatahtlikke tegijaid ja nii ka tänavu. Seda tehakse novembrikuu viimasel nädalal toimuval «Ühisnädalal», mis käsitleb kodanikuühiskonda ja kõike sellega seonduvat.

Selleks kuulutasid Arenduskeskus ja Kodukant välja kodanikualgatuse konkursi, millega tahetakse tugevdada vabatahtliku tegutsemise traditsioone maakonnas, avaldada tublimatele avalikku tunnustust tulemusliku tegutsemise eest ning teavitada Järvamaa üldsust maa- ja külaelu olulisusest.

Konkursiga valitakse aasta vabatahtlik, aasta mittetulundusühing, hea algatus, kogukonda toetav ettevõte, aasta sädeinimene ja aasta küla.

Kandidaate võivad esitada nii omavalitsused, äriühingud, üksikisikud kui ka mittetulundusühingud. Konkursile kandidaatide esitamiseks leiab ankeedid Järvamaa arenduskeskuse kodulehelt.

Ettepanekuid oodatakse 24. oktoobriks. Konkursi võitjad selgitab nende seast välja viieliikmeline hindamiskomisjon.

Parimate tunnustamine toimub Järvamaa kodanikuühiskonna konverentsil 29. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles