Sodi veeti ausamba juurde

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu–Rakvere maantee äärde mälestussambani viiva tee kõrvale on veetud suur hunnik mädanevaid õunu, vanu kartuleid ja aiasodi.
Pärnu–Rakvere maantee äärde mälestussambani viiva tee kõrvale on veetud suur hunnik mädanevaid õunu, vanu kartuleid ja aiasodi. Foto: Erakogu

Kas tundub normaalne, kui inimesed veavad Paides maantee äärde kõigile nähtavasse kohta koormatäie õunu, kartuleid ja aiasodi või surnuaia lehehunnikusse kilekotitäite viisi kõdunematut prahti või loobivad pargi täis tagastamatut taarat, ehkki prügikastid on käeulatuses? Vist ei tundu.

Aga just selliste muredega pistavad Paide Halduse töömehed iga päev rinda linna heakorrastades. «See on arusaamatu, kuidas inimesed saavad olla nii hoolimatud oma elupaiga suhtes. Kas siis keset prügi on ilus elada?» küsis Ahto Müür.

Eelmisel nädalal sai Paide linnavalitsus teate, et Pärnu–Rakvere maantee äärde mälestussambani viiva tee kõrvale on veetud suur hunnik mädanevaid õunu, vanu kartuleid ja aiasodi. «Saime seda sodi koristades auto peale terve koorma jagu kompostitavat materjali, mille õige koht olnuks Paide jäätmejaama kompostimisplatsil,» ütles Müür.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles