Imavere võib saada aktiivsuspargi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere mehed ehk IM-klubi tuleb appi, kui on tarvis puid laduda, mööblit kokku panna või kodus remonti teha. Pildil (vasakult) Anto Rull, Tanel Teas, Rene Tamm ja Kunnar Palmi.
Imavere mehed ehk IM-klubi tuleb appi, kui on tarvis puid laduda, mööblit kokku panna või kodus remonti teha. Pildil (vasakult) Anto Rull, Tanel Teas, Rene Tamm ja Kunnar Palmi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Imaveres tegutseva heategevusliku IM-klubi ja MTÜ Teeotsa talu eestvedaja Tanel Teas kutsub kohalikke kaasa mõtlema, kas vallale kuuluval kinnistul võiks edaspidi tegutseda aktiivsuspark.
 

Avalik arutelu sel teemal toimub esmaspäeval, 22. oktoobril kell 17 Imavere teeninduskeskuses (Viljandi mnt 11- toim). 

MTÜ Teeotsa Talu soovib võtta tasuta kasutusse Järva valla omandis olev Järavere-Vanakooli kinnistu, et arendada välja seal aktiivsuspark: suusarajad, minigolf, paintball, kettagolfja muud vaba aja veetmise tegevused lastele ja noortele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles