Korvpallipoisid alustasid liigamänge võitudega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa korvpalli-meistrivõistluste teises mängus läksid üleeile õhtul Paides vastamisi KK7  ja Türi. Võitis Türi (punases) 76:68.
Järvamaa korvpalli-meistrivõistluste teises mängus läksid üleeile õhtul Paides vastamisi KK7 ja Türi. Võitis Türi (punases) 76:68. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Hooaja esimese suurema võistluse teinud Paide korvpalliklubi Seitse neljanda klassi poisid võitsid kolme vastast ning said edasisteks mängudeks hulga enesekindlust.

Paide E-Piima spordihallis oli Eesti korvpalli-meistrivõistluste makroliiga esimene etapp, kuhu tuli mängima kaheksa võistkonda. Teiste seas ka Paide korvpalliklubi Seitse noored.

Võistlust korraldanud korvpalliklubi Seitse treener Viljar Pennert selgitas, et võistkonnad jagunesid kahte alarühma, kus igaüks sai kolm mängu. «Paide poiste vastased olid vanad head tuttavad klubist Vändra KK Karud, Orissaare Sport ja Rae Koss/Rae spordikool,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles