Raudteeremondid ja üleminek talveajale toovad muudatusi Elroni sõiduplaanidesse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni diiselrong.
Elroni diiselrong. Foto: Mihkel Maripuu

Seoses raudtee remondiga on lääne suunal alates 26. oktoobrist sõiduplaani muudatusi. Talveajale ülemineku tõttu on alates 28. oktoobrist muudatusi ka teiste suundade sõiduplaanides, annab teada Elron.

Reedel, 26. oktoobril on muudatusi lääne suuna õhtuste rongide sõiduplaanis. Seejuures palub Elron olla tähelepanelik ka ooteplatvormide kasutamisel - 26. oktoobril kella 22.10st  27. oktoobri kella 10.10ni saavad rongid Lilleküla ja Pääsküla vahel sõitmiseks ja peatumiseks kasutada vaid Tallinna siseneval suunal olevat teed ja platvorme. Seetõttu tuleb Lilleküla-Pääsküla vahelisel lõigul reisides jälgida ooteplatvormidel olevaid infosilte.

Lisaks laupäeva, 27. oktoobri hommiku muudatustele lääne suunal on muudetud ka Tallinna-Aegviidu liini sõiduplaan.

Seoses üleminekuga talveajale muutuvad rahvusvaheliste rongide sõiduajad, mis omakorda toob 28. oktoobrist mõningaid muudatusi kõikide suundade sõiduplaanidesse. Eriti tähelepanelik tuleks olla Tallinna-Narva liini kasutajatel, kus muudatused on kõige suuremad. Seoses sõiduplaanide korrigeerimisega muutuvad ka osa reiside väljumisteed Balti jaamast.

Seoses üleminekuga talveajale muutuvad rahvusvaheliste rongide sõiduajad, mis omakorda toob 28. oktoobrist mõningaid muudatusi kõikide suundade sõiduplaanidesse.

Rongide sõidupaanid leiab Elroni kodulehelt ja peagi ka peatustes olevatelt infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäev ringi infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles