Tooliklubi kampaania toetab Paide Teatri tegevust

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Paide Muusika- ja Teatrimaja käivitas Tooliklubi aktsiooni, et koguda raha Paide Teatri tegevuse toetamiseks. Seekordne ettevõtmine on arvult juba neljas. 

Tegemist on muusika- ja teatrimaja sõprade klubiga, mille kaasabil on teostunud erinevad projektid: suure saali toolide remont, kino digitaliseerimine ja kontsertklaverite renoveerimine. Tooliklubiga saavad liituda kõik.

Sel korral pühendub Tooliklubi Paide Teatrile, millele pandi alus käesoleva aasta 1. augustil. Teatri moodustab kuueliikmeline professionaalne püsitrupp, kellele projektipõhiselt liidetakse Eesti näitlejaid, lavastajaid ning valgus-, video-, heli-, ja lavatehnilist personali. Teater toob oma avahooajal välja neli uuslavastust ning avas ka Kesk-Eestis väga oodatud teatriõppe noortestuudio. 

Paide Teater on oma lühikese tegutsemisajaga jõudnud juba kõikide suurte Eesti meediakanalite ekraanide ning veergudeni. Teater otsib enamat ning usub, et väikeses kohas on võimalik teha suuri asju - teha maailma parimat teatrit! Lisainfo: www.paideteater.ee

Loe edasi siit!

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles