Küünlaümbristele sel aastal enam jahti ei peeta

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste korjatud küünlaümbrised.
Laste korjatud küünlaümbrised. Foto: Eti Lillemäe

Mitu aastat toimunud menukas kampaania, millega koguti kokku teeküünlaümbrised ja kasutatud patareid, sel aastal enam ei toimu. Eestvedajad on teada andnud, et tegelevad ideekorjega ning loodavad seeläbi kogumiskampaaniat värskendada.

Neile, kes kampaania ootuses on juba küünlaümbriseid või patareisid koguma hakanud, soovitavad korraldajad viia need Kuusakoski Eesti metallikokkuostupunktidesse, tühjad patareid aga saab viia poodi, kus patareisid müüakse.

„Huvi selle vastu, kas Küünlaümbriste jaht ja Patareijaht tänavu jälle toimuvad või mitte, on olnud väga suur. Nüüdseks saame välja öelda ka uue hooaja otsuse: senisel viisil enam kampaaniaid ei toimu. Väike kampaania on meie kõigi rõõmuks kasvanud aastatega suureks ning tänaseks on näha, et aktsioon vajab uusi ideid ja täiendusi. Seetõttu kuulutame käesoleva kampaania hooaja hoopis Tulevikuideede jahiks,” põhjendab MTÜ Tuleviku heaks oma kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles