Korvpallipoisid õppisid kaotustest

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ja Järva-Jaani 4. klasside poiste võistkond õppis nii võidust kui kaotustest.
Paide ja Järva-Jaani 4. klasside poiste võistkond õppis nii võidust kui kaotustest. Foto: Korvpalliklubi Seitse

Laupäeval mängisid korvpalliklubi Seitse Paide ja Järva-Jaani neljanda klassi poisid Tallinnas Lasnamäe gümnaasiumis Väikeste klubide karikavõistluste sarja teist etappi, kus nii võidust kui kahest kaotusest oli nii mõndagi õppida.

Korvpallipoiste treener Viljar Pennert rääkis, et esimeses mängus oli vastaseks Keila KK/Saue KK II võistkond. «Olime mänguks hästi valmis ja võitsime avaveerandi 22:2. Siis hakkasid poisid vastast alahindama ja lohakalt mängima ning teine ja kolmas veerand püsis vahe sisuliselt sama. Viimasele veerandile läksime vastu 36:14 eduseisult ja siis pingutasid poisid tublisti ning võitsid mängu tulemusega 52:16,» selgitas ta.

Pennert ütles, et mitme mänguga võistluspäevadel on tavaline, et ühe mängu viimase veerandi suhtumine kandub üle järgmisesse mängu. Selles plaanis läks seekord hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles