Paide linnameeskond III peab suurmängu Kadriorus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond III mängumeestel on põhjust rõõmustada, sest lõpule tüüriv liigahooaeg on kulgemas neile soodsas suunas.
Paide linnameeskond III mängumeestel on põhjust rõõmustada, sest lõpule tüüriv liigahooaeg on kulgemas neile soodsas suunas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

KÜSIMUS: Millise hinnangu annate lõppenud liigahooajale?

 

Rauno Kööp

Paide linnameeskond III peatreener

Meil oli hooaja alguses kaks suuremat eesmärki: kaitsta väikest karikat ja võita teist liigat.

Suvel pidime karikasarja veerandfinaalis tunnistama vastaste paremust ja langesime välja, aga teise eesmärgi võime täita juba sel laupäeval, kui suudame liiga finaali võita.

Kui suvine ebaõnnestunud karikamäng välja jätta, tegime tegelikult tugeva hooaja ja võitsime oma liigatsooni klubi ajaloo rekordpunktisummaga – 71 punkti (varasem rekord 67 punkti 2016. aastast).

Mängisime läbi hooja väga ilusat jalgpalli ja suutsime suures karikasarjas hambaid näidata ka meie Paide esindusmeeskonnale. Kahjuks pidime sel korral võtma vastu 1:2 kaotuse, kuid põnevust jagus publikule kuhjaga.

Et sel nädalavahetusel on kodumäng nii Paide U21 (laupäeval) kui ka esindusmeeskonnal (pühapäeval), siis olime sunnitud leidma finaaliks muu väljaku ja otsustasime viia suure mängu suurele staadionile: finaal on laupäeval kell 13 Kadrioru staadionil.

Tuleviku suhtes langetame suuremaid otsuseid paari nädala jooksul ja neid veel kommenteerida ei oska. Kõigepealt finaal, siis lühike puhkus ja seejärel vaatame edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles