Päästeamet avas uue veebilehe

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korstnapühkija jäi katusele kinni. Pääste, päästeamet.
Korstnapühkija jäi katusele kinni. Pääste, päästeamet. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Päästeamet avas täna uue veebilehe, mis on senisest kasutajasõbralikum ja paremini navigeeritav ka nutiseadmetes.

 

Ülesehituselt politsei- ja piirivalveameti kodulehe moodi   uue kodulehe loomisel on päästeamet lähtunud põhimõtetest, et oluline info oleks inimestele kergelt leitav ning ka leht ise lihtsasti kasutatav. See on senisest kiirem ja ka turvalisem.

Peamine info uuel lehel on koondatud põhivaldkondade alla: ennetus, reageerimine, järelevalve. Uuel kodulehel leiab hõlpsasti üles ka päästekeskuste ja -komandode info ning inspektorite kontaktid.

Kõik veel uuendamata lehed, näiteks teabenõude esitamise vorm ja inspektori juurde aja broneerimise süsteem, on veebi külastajatele samuti kättesaadavad ning need viiakse uuele platvormile ja kujundusele üle veel selle aasta sees.

Peamine info uuel lehel on koondatud põhivaldkondade alla: ennetus, reageerimine, järelevalve. Uuel kodulehel on hõlpsasti leitavad ka päästekeskuste ja -komandode info ning inspektorite kontaktid.

Päästeameti veebileht on eesti, inglise ja vene keeles. Uus veebileht valmis koos siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles