Paide Teater tuli tänavatele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti noorim kutseline teater tähistab täna oma sajandat juubelit. 1. augustil alustanud Paide Teater saab saja päevaseks. 

Sada päeva tundub ehk lühike aeg, ent teater on õnnelik oma seniste tegude üle. Välja on toodud lavastus „KOLETIS“ ning 21. novembril esietendub „KAITSEALA“. Tööd on alustanud on Paide Teatri stuudio, kus 13 Järvamaa noort iganädalaselt ennast arendavad. Teatritegijad on kohtunud inimestega Arvamusfestivali grillipeol, keskväljaku filmiõhtul, Paide Muusika- ja Teatrimaja hooaja avalöögil autosid pestes. Teater on õnnelik, et saja päevaga on tekkinud kogukond sõpru ning toetajaid. 

Lisainfo!

Oma sajandat sünnipäeva tähistab teater pakkudes sünnipäevahinnaga pileteid avalavastusele „KAITSEALA“. See on lavastus, kus publik ja näitlejad saavad kokku, vaatavad üksteisele silma ja alustavad algusest. Teatri algusest. „Pigem komöödia, aga vahepeal võib olla natuke kurb. Või siis vastupidi,“ ütleb trupp.

Paide Teater tänab kõiki inimesi ja ettevõtteid, kellega esimese saja päeva jooksul on kohtutud. „Seni on meil olnud palju külastajaid just väljastpoolt Paidet, aga loodame, et jõuame peagi ka Järvamaa inimeste südamesse,“ ütleb teatri juht Harri Ausmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles