Vali aasta kergejõustiklasi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko
Grit Šadeiko Foto: DYLAN MARTINEZ / REUTERS

10. novembrini saab valida aasta kergejõustiklasi, kusjuures naistest saab häält anda Grit Šadeiko ja U20 neidudest Johanna Ilvese poolt.

 

Aasta kergejõustiklased selguvad järgmistes arvestustes: täiskasvanud, U23, U20, U18, U16 ja U14 vanuseklassis.

Johanna Ilves.
Johanna Ilves. Foto: Erakogu

Aasta kergejõustiklased valitakse kergejõustikufännide, meedia (spordiajakirjanikud), alaliidu liikmesklubide ja (kehtivat kutsetunnistust omavate) kergejõustikutreenerite poolt hääletamise teel. Kõik eelpool nimetatud sihtrühmad saavad hääletada igas arvestuses ühe sportlase poolt.

Aasta kergejõustiklaste valimisel on häälte osakaalu jaotus järgmine: alaliidu liikmesklubid 25%, meedia esindajad 25%, treenerid 25%, kergejõustikufännid 25%. Juhul, kui mingis kategoorias jääb mitu sportlast esikohta jagama, siis otsustab kategooria võitja Eesti Kergejõustikuliidu juhatus.

Aasta treeneri valimist ei toimu. Nimetuse aasta treener 2018 pälvivad aasta kergejõustiklasteks valitud sportlaste treenerid.

Aasta kergejõustiklaste nimed avaldatakse Eesti kergejõustikauhinnad 2018 üritusel 23. novembril ning neid tunnustatakse auhindadega.

Lisainfo! (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles