Türi noorte ideed saavad teoks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TALLINN, 21.05.2018	
Suvine esmaabi. 

Summer First Aid
lt/: Foto: LIIS TREIMANN
TALLINN, 21.05.2018 Suvine esmaabi. Summer First Aid lt/: Foto: LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN / EESTI MEEDIA/SCANPIX

1.–20. oktoobrini oli Türi valla noortel esimest korda võimalus esitada kogukonda arendavaid mõtteid ja  ettepanekuid projektikonkursile.

 

Väätsa ja Paide on eelnevalt sellist lähenemist proovinud. Nii otsustasid ka Türi noortekeskus ja noortekogu korraldada ühinenud Türi vallas noorte osaluse fondi, mille mõte on kaasata noori, anda neile väljundeid ja samas ka vastutus. Osaluse fond laseb noortel kaasa rääkida, osutada murekohtadele või leida uusi võimalusi ja väljundeid.

Laekus viis ideed üle Türi valla. Hindamiskomisjon kooseisus Türi noortekeskuse juhataja Sulo Särkinen, Türi vallavalitsuse varahaldusspetsialist Marje Pärn ja aktiivne Türi valla noor Kai-Melli Kapten otsustas anda rahastuse kõigile viiele projektile. Lihtsalt kõik olid niivõrd vajalikud ning asja- ja eakohased.

TOETUST SAANUD PROJEKTID

Käru noorte Suppama Hiit treening

Esmaabikoolitus gümnasistidele

Noored võrkpallurid professionaalselt toituma

Türi valla noortekohtumine vol 1

moePRAHT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles