Nädal möödas: otsinguoperatsiooni kaasati ka kopterid ja lennukid, kuid mees on endiselt kadunud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib Ernestit.
Politsei otsib Ernestit. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei otsib 70-aastast Ernestit, kes lahkus ööl vastu eelmise nädala reedet Järva vallas asuvast kodust ning pole sinna naasnud.

Ernest lahkus kodust musta värvi Volvo maasturiga, mille mudel on XC90 ja registreerimisnumber 191BPR. Ta ei võtnud kodust lahkudes kaasa mobiiltelefoni. 

Ernest on 170 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Lahkudes kandis ta tumehalle teksapükse ning tumerohelist riidest vesti. Mees võib kanda prille ning tema kõnnak on aeglane. 

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu ütles, et seni pole neil õnnestunud meest leida. Seda vaatamata sellele, et otsingute tõhustamiseks on otsinguoperatsiooni kaasatud ka kopter ja lennuk. "Nüüd on mehe kadumisest möödas aga juba nädal," nentis ta. 

Politsei palub kõigil, kes teavad Ernesti asukohta, on teda või tema autot kadumise järel näinud, anda sellest teada numbril 112.

Mehel esinevad mäluprobleemid ning kodust lahkudes ei võtnud ta kaasa vajalikke ravimeid. Ernest suhtleb saksa ja prantsuse keeltes, eesti ja inglise keeltest saab ta aru vähesel määral. 

Politsei palub kõigil, kes teavad Ernesti asukohta, on teda või tema autot kadumise järel näinud, anda sellest teada numbril 112. 

Margus Toomsalu pani kõigile nädalavahetusel ringiliikujatele, olgu nad jahimehed või suvekodusse minejad, hoida pisikestel metsateedel silmad lahti. Kirjeldatud numbrimärgiga musta värvi Volvot märgates tasuks sellest politseile teada anda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles