JOL ootab kandidaate maakonna kultuuri- ja spordipreemiatele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mul on hea meel, et saan teha tööd, mis mulle tõesti meeldib,» ütleb Piret Reinfeld. Meeldiva töö eest pälvis ta ka Paide linnalt spordipreemia.
«Mul on hea meel, et saan teha tööd, mis mulle tõesti meeldib,» ütleb Piret Reinfeld. Meeldiva töö eest pälvis ta ka Paide linnalt spordipreemia. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Taotlusi saab esitada spordiedendaja, kultuurielu edendaja, kultuurihoidja ja parima kollektiivi kategoorias.

 

Kandidaate võivad esitada konkursile valla- ja linnavolikogud ja –valitsused, kultuuri-,  haridus- jt asutused, mittetulundusühingud, seltsid, klubid, ühendused, asutuste juhtkonnad, hoolekogud, nõukogud, kollektiivid ning üksikisikud.

Taotlused peavad sisaldama kandidaadi iseloomustust ja esitamise põhjendust. Kindlasti tuleb märkida kandidaadi kontaktandmed (igapäevaselt kasutatav e-aadress, postiaadress ja telefoninumber).

Taotlused tuleb esitada kirjalikult ühel A4 leheküljel Järvamaa Omavalitsuste Liidu kantseleisse elektroonselt e-aadressil jol[at]jarva.ee, või postiaadressil  Pärnu 52| 72712 Paide või tuua käsipostiga Pärnu 52 II korrusele. Läbivaatamisele kuuluvad ainult need taotlused, mis on jõudnud JOLi kantseleisse hiljemalt 19. detsembril 2018 kella 15:00ksülalesitatud aadressidel. Hiljem (k.a. Eesti Posti vahendusel) või muul aadressil saabunud taotlusi arvesse ei võeta.

Järvamaa omavalitsuste liit  annab kultuuripreemiad pidulikult kätte koos Eesti kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupiga 7. veebruaril Koeru kultuurimajas.

Järvamaa parimate sportlaste autasustamine toimub 16. veebruaril koos sihtasutusega Paide Spordikeskus.

Loe täpsemalt siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles