Selgunud on selle aasta liiklusohutuse auhinna võitjad

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HELKUR; TALLINN, EESTI, 11NOV10.
Liiklus; liiklusohutus; pimedus.
th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES
HELKUR; TALLINN, EESTI, 11NOV10. Liiklus; liiklusohutus; pimedus. th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Tänavu annab Maanteeamet kümnendat korda välja liiklusohutuse auhindu. Juubeliaastal tunnustatakse lisaks silmapaistvale kohalikule omavalitsusele, üleriiklikule eeskujule, vastutustundlikule ettevõttele, õpetajatele, sündmustele ja koostööpartneritele ka aasta üllatajaid ning antakse välja eriauhinnad.

 

 „Igal aastal jõuab meieni nii säravaid tudengite lõputöid kui ka kodanikualgatusi, mis väärivad kindlasti suurt kummardust kõigilt liiklejatelt. Sel aastal otsustasimegi need säravad tähed koondada kategooriasse „Aasta üllataja““, selgitab Maanteeameti ennetustöö osakonna ekspert Kerli Tallo. Kokku antakse seitsmes kategoorias 25 auhinda ning kaks eriauhinda.

Liiklusohutuse auhinna tunnustuse pälvivad järgmised inimesed ja asutused: 

Liiklusohutuse õpetaja auhind: Ida regioonis Tiina Guutmann (Roosna-Alliku Põhikool)

Maanteeameti Liiklusohutuse auhinda antakse välja alates 2009. aastast. Auhinna eesmärk on väärtustada ning avaldada tunnustust isikutele ja organisatsioonidele, kes on isikliku eeskuju, tööalase või ühiskondliku tegevusega silma paistnud liiklushariduse korraldamise või liiklusohutuse arendamisega.  Tunnustuse saajad valis välja Maanteeameti komisjon. Auhinnad antakse üle pidulikul vastuvõtul 6. detsembril kell 13 Ruhe Rannamajas Harjumaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles