Töötukassa sõlmis Järvamaa ettevõtetega koostööleppe

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Järva Tarbijate Ühistu juht Tõnu Uibopuu
Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Järva Tarbijate Ühistu juht Tõnu Uibopuu Foto: Eesti Töötukassa

Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel, Järva Tarbijate Ühistu juht Tõnu Uibopuu ja SA Koeru Hooldekeskus juht Terje Teder allkirjastasid koostööleppe. Lepete sõlmimist alustas töötukassa 2012. aastal ja eesmärk on jõuda koostöölepeteni igas maakonnas töötukassa jaoks oluliste ettevõtetega.

Järva Tarbijate Ühistu on töötukassa jaoks oluline koostööpartner, kes aktiivselt kasutab töötukassa teenuseid, osaleb teabepäevadel ja töömessidel. Tegemist on kohusetundliku tööandjaga, kes koolitab oma töötajaid, pakub kaasaegseid töövahendeid ning head motivatsioonipaketti oma töötajatele. Järva Tarbijate Ühistu teeb koostööd ka Järvamaa Kutsehariduskeskusega ning pakub tööpraktika võimalusi.

Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja SA Koeru Hooldekeskus juht Terje Teder.
Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja SA Koeru Hooldekeskus juht Terje Teder. Foto: Eesti Töötukassa

SA Koeru Hooldekeskus on vanim ja suurim kolmest Järvamaal tegutsevast hoolekandeasutusest.  Koeru Hooldekeskusega on töötukassal pikaajaline koostöö, osaletakse töötukassa üritustel: teabepäevadel, töömessidel, koolitustel, korraldatakse avatud uste päevi. Koeru Hooldekeskus on Eesti Töötukassale partner ka proovitöö, tööpraktika ja palgatoetuse teenuste osutamisel.

SA Koeru Hooldekeskus on vanim ja suurim kolmest Järvamaal tegutsevast hoolekandeasutusest.

Koostöölepe on heaks näiteks, kuidas era- ja avalik sektor saavad koos igapäeva tööelu paremaks muuta ning kinnituseks, et koostöö jätkub. Leping on kasulik mõlemale poolele: Töötukassa toetab tööandjat sobiva tööjõu leidmisel ja selle ettevalmistamisel, samuti töökohtade kohendamisel vastavalt (eri)vajadustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles