Selvepesulate keti järgmiseks lüliks saab Paide

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa esimene autodele mõeldud selvepesula hakkab kevadel kerkima Paidesse Pärnu tänava äärde. Sama ristmiku läheduses asuvad ka  Maxima kauplus ja postkontor.
Järvamaa esimene autodele mõeldud selvepesula hakkab kevadel kerkima Paidesse Pärnu tänava äärde. Sama ristmiku läheduses asuvad ka Maxima kauplus ja postkontor. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eestis juba kümnes linnas tegutsev autode selvepesulate kett Aqua Pesulate OÜ plaanib järgmiseks kinnitada kanda Paides.

Tegevjuhi kohusetäitja Meelis Virro ütles Järva Teataja järelepärimise peale, et see vastab täiesti tõele. «Oleme vaeva näinud, kinnistu on omandatud ja oleme kohtunud ka linna esindajatega, et kokku leppida, mis tingimustel ja kuidas saaksime pesula sinna rajada,» täpsustas ta.

Paide kasuks rääkis Virro selgitusel asukoht Tallinna ja Tartu vahel ning siiani polnud Kesk-Eesti piirkonnas ka veel ühtegi Aqua keti pesulat. Paides on käidud maad kuulamas ja krundi otsingutel Virro ütlust mööda mitu korda. Selles suhtes on ettevõte teinud koostööd kohalike kinnisvaraturu asjatundjatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles