Oluline tööandja maadleb tööjõupõuaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Haigla juhatuse liige Andres Müürsepp ütles, et haigekassa otsus tähendab, et patsiaendid saavad polikliinikusse varem kokku lepitud vastuvõtu asemel eriarsti poole pöörduda konsultatsiooniks ka telefoni teel.
Järvamaa Haigla juhatuse liige Andres Müürsepp ütles, et haigekassa otsus tähendab, et patsiaendid saavad polikliinikusse varem kokku lepitud vastuvõtu asemel eriarsti poole pöörduda konsultatsiooniks ka telefoni teel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa suurimate ettevõtete TOP50 esiotsas säras töötajate arvuga ka AS Järvamaa Haigla. Kuigi suurtele kasumile keskendunud ettevõtetele haigla käibe poolest konkurentsi ei paku, on tegu siiski Järvamaa ühe olulisema tööandjaga.

Järvamaa Haigla töötajate hingekirjas on lisaks kohalikele ka inimesi väljastpoolt maakonda, näiteks on osa töölepinguid sõlmitud Tallinna arstidega. Nii on kokku saadud 305 inimesest moodustuv töökollektiv.

Järvamaa Haigla juht Andres Müürsepp sõnas, et kuigi äriühingutena registreeritud ettevõtete seas on nad töötajate arvu poolest teisel kohal, siis kergelt see tulnud pole. «Peaaegu võimatu on haiglasse kvalifitseeritud tööjõudu saada, sest üldjuhul arstid ja õed Eesti tööturul vabalt ringi ei kõnni ja neid on suhteliselt raske leida,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles