Reformierakond sai Riigikogu valimiseks Järva- ja Viljandimaa kandidaadid paika

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm ja pool kuud kestnud võimuvaakum on Järva vallas lõppenud: vallavanem Rait Pihelgase (vasakul) ja abivallavanem Tiina Oraste meeskonnaga liitus teinegi abivallavanem Toomas Tammik.
Kolm ja pool kuud kestnud võimuvaakum on Järva vallas lõppenud: vallavanem Rait Pihelgase (vasakul) ja abivallavanem Tiina Oraste meeskonnaga liitus teinegi abivallavanem Toomas Tammik. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reformierakonna nimekirjatoimkond registreeris kandidaadid 2019. aasta märtsis toimuvatel Riigikogu valimistel.

Järva- ja Viljandimaa valmisringkonnas kandideerivad Reformierakonna nimekirjas:

Jürgen Ligi - Riigikogu liige

Yoko Alender - Riigikogu liige

Madis Timpson - Viljandi linnapea

Rait Pihelgas  - Järva vallavanem

Tõnu Juul - arst

Mati Sadam - Türi vallavolikogu liige, treener

Sulev Kannimäe - Viljandi valla piirkondliku organisatsiooni esimees

Tarmo Alt - Paide linnavolikogu liige, treener

Taimo Tugi - Mulgi vallavolikogu liige

Piirkonna esinumbri Jürgen Ligi leiab, et Järva- ja Viljandimaad ei saa rahuldada olukord, kus Eesti riik on hakanud tegema väga halbu otsuseid. „Mina igatahes tahan seda muuta ja meil on selleks välja pandud väga hea meeskond,“ lisas Ligi.

“Meid ühendab vastutustunne Eesti eest ja veendumus, et suudame selle meeskonnaga Eesti parema tuleviku suunale pöörata, tuua tagasi mõistliku riigijuhtimise. Kompetentsi ja kogemusi on kandidaatidel riigi- ja kohalikult tasandilt, avalikust-, era- ja kolmandast sektorist. Need on inimesed, kelle peale võib kindel olla, ” võttis Järva- ja Viljandimaa üks esinumbritest Yoko Alender värvika nimekirja kokku.

Nimekiri on esitatud järjestuses, mille nimekirjatoimkond on hetkel registreerinud. See võib veel muutuda, lõpliku nimekirja kinnitab Reformierakonna üldkogu 12. jaanuaril. Riigikogu valimiste üldnimekirja järjestus selgub Reformierakonna sisevalimiste II voorus, mis toimub 5.-12. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles