Kas Kiir leiab igavese armastuse?

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alan Proosa/Rakvere Teater

Kiir, Toots või Teele ei ole kinni jäänud ei raamatukaante vahele ega ka filmi sisse, vaid nüüd on nad asunud möllama teatrilaudadele. 

Urmas Lennuk on kirjutanud ja lavastanud loo, mis võtab kokku 20 aastat paunverelaste elust ja juhtumistest. Rakvere Teatri „Paunvere poiste igavene kevade” on meile tuttavate tegelaste noorust, elu ja armastust vaatlev uuslavastus, mida saab Paide Muusika- ja Teatrimajas näha kolmapäeval, 12. detsembril kell 19.

Kireva tegelaskonna seas on igaühel omad unistused ja rõõmud – kellel on selleks muusika, kellel isamaa, kellel põllupidamine, kuid neid kõiki ühendab igatsus millegi suurema järele. Kiir teab juba väikese poisina, et igavest noorust ei ole olemas, kuid igavest armastust tasub sellegi poolest otsida. Nii käib ta järjekindlalt Teele kannul, et tüdruku tähelepanu võita. Aga mis peamine – elu ei tohi elamata jääda, ükskõik, kas unistused õnnestub kinni püüda või mitte. 

Muusikarohke lavastuse peaosades on Imre Õunapuu, Margus Grosnõi, Madis Mäeorg ja Silja Miks.

Astrid Lindgreni "Pipi peab jõule"

Detsembris koos jõulumaa ja kingitusega

Esietendus 8. detsembril Rakvere Teatris

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles