Lastejaam toob pühad lähemale lustaka jõulukalendriga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil arvuti.
Pildil arvuti. Foto: Karli Saul

Lastejaama kodulehel on avanenud jõulukalender, kus jõululaupäevani saab iga päev kuulata ja vaadata üht uut muhedat lastejuttu armastatud näitlejate esituses.

 

Kuni 24. detsembrini avaneb Lastejaama jõulukalendris iga päev uus aken animeeritud lastejutuga, mille autoriteks on Aino Pervik, Andrus Kivirähk, Markus Saksatamm, Henno Käo, Kristiina Kass, Monika Undo, Kärt Hellerma, Liili Remmel, Peeter Sauter ja Renita Metsalu. “Tähekese” valitud jutud toovad pühad lähemale, sest räägivad nii jõuluootusest, aga paljustki muust, mis lastele rõõmu pakub. Nii saab tänases esimeses jutus kaasa elada verivorsti seiklustele, aga mõnel teisel teisel päeval avaneb kalendris hoopis lugu tulnukate külaskäigust või klaverist, kes tegelikult tahab olla hobune.

Lustakatele lastejuttudele puhuvad oma häälega elu sisse näitlejad Kaspar Velberg, Helene Vannari, Tõnu Oja, Raivo E. Tamm ja Liisa Saaremäel. Mängulise pildikeele on lugudele andnud animatsioonidega Elina Sildre, Siim Raud, Dagne Aaremäe ja Nukufilmi Lastestuudio lapsed.

Muinasjutulist jõulukalendrit näeb siin.

Jõulujutud kõlavad 1.-24. detsembrini ka Vikerraadios igal õhtul kell 20.45, samuti leiab jutud Õhtujuttude mobiilirakendusest.

Jõulukalendri video!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles