Ujujad näitasid basseinis head minekut

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Jakobsoni kooli ujulas on linna ainus 25 meetri pikkune bassein ning see vajaks põhjalikku remonti. Mulgi vallavanem Peeter Rahnel on valmis võtma Viljandi ujula remontimise oma südameasjaks ning tegema seda enda ja oma alluvate teadmiste najal.
Viljandi Jakobsoni kooli ujulas on linna ainus 25 meetri pikkune bassein ning see vajaks põhjalikku remonti. Mulgi vallavanem Peeter Rahnel on valmis võtma Viljandi ujula remontimise oma südameasjaks ning tegema seda enda ja oma alluvate teadmiste najal. Foto: Marko Saarm

Tallinnas toimusid Eesti noorte ja juunioride lühiraja meistrivõistlused ujumises. Türi Spordikool oli esindatud nelja noorujujaga.

 

Türi spordikooli ujumistreener Otto Männa andis teada, et vaatamata päris krõbetatele osavõtunormidele oli võistlejaid palju. Tütarlaste 50m vabaujumises oli 73 startijat. Esmakordselt kasutati rahvusvahelist võistluskorraldust - hommikul eelujumised, õhtul finaalid.

Türi tütarlastel Sandra Tännal, Henna Terehovil ja Mariette Villemsil tuli seekord võistelda endast aasta vanematega. Neljal korral jõuti individuaalselt õhtustesse B-finaalidesse.

Mariette Villemsi tulemused olid 100m vabalt ajaga 1.05,37, 50m rinnuli ajaga 36,97 ja 50m liblik ajaga 32,14. Sandra Tänna tulemused olid 50m liblik isikliku rekordiga 31,83.

Türi tütarlastel Sandra Tännal, Henna Terehovil ja Mariette Villemsil tuli seekord võistelda endast aasta vanematega. Neljal korral jõuti individuaalselt õhtustesse B-finaalidesse.

Türi noored osalesid ka Ujumise Spordiklubi teatevõistkondades ja seda Männa sõnul väga edukalt. Mariette Villems tuli Eesti noortemeistriks 4x100m vaba teateujumises. Lisaks veel kaks hõbemedalit - 4x50m vaba ja 4x50m kombineeritud teateujumistes. Mariette etapiajad olid 100m vaba 1.04,62, 50m vaba 29,16 ja 50m rinnuli 35,92. Henna ja Sandra startisid Ujumise Spordiklubi teises võstkonnas. Kokkuvõttes 8. koht. Etapiajad mõlemal oli Otto Männa hinnangul väga tublid. Sandral 1.05,52 ja Hennal 1.07,23.

Kõik tulemused on leitavad siin! 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles