Enam kui poolte Järvamaa vähekindlustatud laste jõulukink on veel poodi toomata

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima inglipuu
Maxima inglipuu Foto: Ardo Kaljuvee

Veel viimased viis päeva on jäänud heategevusprojekti Inglipuu vähekindlustatud laste kingituste äratoomiseks. Järvamaal oodatakse Maxima kauplustesse 23 jõulukingitust, mille soovid on heategijad inglipuudelt   täitmiseks võtnud. Kokku ootab Inglipuu projekti kaudu Järvamaal kingitust 40 vähekindlustatud last.  

 

Maxima tegevjuhi kohusetäitja Marko Põdra sõnul on kõigilt Maxima kaupluses asuvatelt inglipuudelt soovid täitmiseks võetud, ent kingitused pole veel poodidesse jõudnud. “Täname väga tänavusi tublisid heategijaid, kes on tänaseks kõigi ehk 40 lapse unistuse täitmise enda peale võtnud. Kingitusi on meie kauplustesse tagasi jõudnud aga 17. Inglipuu projekt kestab veel viimaseid päevi ja palume kõigil heategijatel, kes on kingisoovi valinud, tuua kingitus samasse kauplusse hiljemalt 11. detsembriks,” lausus Põder. 

“Et kingitused pühade ajaks ikka lasteni jõuaksid, paneme headele inimestele südamele kingituste toomisega kiirustada,” lisas Põder ja tänas kõiki neid, kes on kingi juba ära toonud.

Vähekindlustatud perest pärit lapsele jõulukingituse tegemiseks tuli valida Maxima kaupluses asuvalt inglipuult lapse jõulusoov. Inglipuude asukohad ja täitmata kingisoovide arvu leiab Inglipuu kodulehelt www.maxima.ee/inglipuu. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas Maxima infoletti või kassasse. Maxima hoolitseb kingituste pakkimise eest ja pakkide lasteni toimetamisel on abiks piirkonna sotsiaaltöötajad.  

Üle Eesti ootab Inglipuu projekti kaudu kingitust 1330 vähekindlustatud last. Heategevusprojektis saab osaleda 11. detsembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles