Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

* Kuigi aasta tagasi mõlgutas Järva tarbijate ühistu juhatus veel mõtteid Paide Maksimarketi suurejoonelise juurdeehitise peatsest alustamisest, siis nüüd on ehitusplaanidele mõneks ajaks pidurit tõmmanud. Järva tarbijate ühistu juhatuse esimehe Tõnu Uibopuu ütlust mööda on maksimarketi laiendus kujunemas sedavõrd keeruliseks ja kalliks projektiks, et praeguses turuolukorras, kus ehitushinnad on tõusnud peaaegu poole kõrgemaks, pole mõttekas sellega algust teha.
 
* Haridus- ja teadusministri Mailis Repsi selgitusel pole Paide riigigümnaasiumi tegevuspaik endiselt lõplikult kindel ning omavalitsused peaksid tegema julgemaid otsuseid väikekoolide tuleviku kohta.
 
* Viimasel ajal on Paides sagenenud garaaživargused, mida tuleb igal aastal rohkem ette pimeda aja saabudes. Paide politseijaoskonna piirkonnavanem Priit Söörd sõnas, et eelmisel nädalal tegeles politsei Paides Aiavilja tänavas toime pandud vargustega. «Sees oli käidud mitmes garaažis ja muukimisjälgi leiti ka garaažide ustelt,» täpsustas ta.
 
* Kuu keskpaigas peaks Paides uksed avama Järvamaa esimene Hesburgeri kiirtoidurestoran. Hesburgeri arendusjuht Ieva Salmela loodab päevas restoranis söömas näha 300 inimest.
 
* Paide avatud noortekeskuse automudeliringi poisid näitasid head eeskuju, kui kogusid ajavõtusüsteemi tarvis üritustel ala tutvustades kokku ligi 800 eurot. Mudeldajate juhendaja Tarmo Alt kiitis poiste ettevõtlikkust. «Nad ei jäänud käsi pikalt ees raha ootama, vaid leidsid aja ja võimaluse ise panustada,» märkis ta.
 
* Tartu vanglas töötab ligi 400 ametnikku. Pole saladus, et nii töötajate kui ka kinnipeetavate seas on järvakaid. See lugu keskendub neist ühele: järelevalveosakonna läbiotsimisgrupi vanemvalvurile Olavi Allasele. Tublile jooksumehele, kes võiks lehelugejale rohkem tuntud olla spordikülgedelt, kasvõi näiteks Paide-Türi rahvajooksu lühikese võistlusmaa mitmekordse võitjana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles