Jõulurõõmu jagub ka haiglatesse ja asenduskodudesse

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Naerata Ometi

MTÜ Naerata Ometi korraldab juba kümnendat aastat heategevusprojekti „Jõulud haiglas“, mille raames viiakse kingitusi lastele, kes on sunnitud pühad haiglas veetma. Sel aastal külastatakse ka asenduskodusid. Kokku jagatakse lastele ligi 600 kingitust.

MTÜ Naerata Ometi juhatuse esimehe ja heategevuskampaania eestvedaja Kuno Kompuse sõnul soovitakse juubeliaasta puhul kingisaajate ringi laiendada ning seepärast külastatakse tänavu lisaks haiglatele ka asendus- ja noortekodusid üle Eesti. “Lisaks 15 haiglale on tänaseks meie projektiga liitunud ka seitse asenduskodu – Imaste koolkodu, Tartu kristlik noortekodu, Oisu perekodu, MTÜ Vahtramägi lastekodu Mäe kodu, Siimusti lastekodu Metsatareke, Haiba lastekodu ning Kuressaare perekodu,” loetles Kompus.

Külaskäigud kõigi Eesti maakondade haiglate lasteosakondadesse ja asenduskodudesse toimuvad vahetult enne jõule: 19.–22. detsembril. Kui eelmisel aastal jagati kokku 350 kingitust, siis sel aastal saavad kingitused 300–400 haiglates viibivat last ning lisaks ligi 200 asendus- ja noortekodudes viibivat last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles