Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Nädalavahetusel Paides Selveri parklas jõulupuid müünud Dan Aava ütles, et esimestel päevadel on müük läinud hästi, sest inimesed on hakanud varem kuuski tuppa tooma. Eile sealt puu ostnud Kerlin Tealane sõnaski, et eelmisel aastal tõi ta kuuse tuppa vahetult enne pühi ja aasta algul oli kahju seda välja viia, sest okkad olid ilusti küljes. «Tänavu toomegi seetõttu puu tuppa varem, et oleks pühademeeleolu kauem,» lisas ta. Dan Aava kinnitas, et aastaga pole jõulupuude hinnad tõusnud.
 
* 31. detsembril saab Paide spordikeskuse ujulas viimaseid kroolitõmbeid teha kella neljani õhtupoolikul. Uuel aastal tuleb aga kõiki seniseid osutatud teenuseid minna nautima juba uude ujulasse.
Paide spordikeskuse juhatuse liige Erich Petrovits sõnas, et nende asutus jääb linnas ujumisega seotuks koolide algõppe kaudu. «Oleme oma tunniplaani juba uues ujulas kokku pannud ja linnavalitsuse lahkel loal tuleb tunde lisakski,» ütles ta.
 
* Kui Paide linna uue logo ja tunnuslause leidmiseks korraldatud rahvahääletusel olid inimesed südamekujulise logo poolt, siis linnavolikogul jäi teemat arutades õhku veel palju küsimusi. Neist on peamine, miks linnale üldse uut tunnusmärki ja -lauset vaja on.
 
* Kas kujutate ette, et istute oma idüllilises maamajas keset metsa ja teenite sealt lahkumata kümneid tuhandeid eurosid? Netikauplejad Egle Raadik-Gonchev ja Ivan Gonchev kinnitavad, et see on täiesti võimalik.
 
* Pühapäeval sai Imaveres teoks esimene päkapikkude jooks ja kõnd, kuhu olid oodatud nii väikesed kui suured spordisõbrad. Päkapikujooksu korraldas värskelt Eesti kõige spordisõbralikuma õpetaja tiitliga pärjatud Taiga Laur, kes on enda mäletamist mööda päkapikk olnud juba 1991. aastast alates. «Hakkasin koolis töötades korraldama päkapikunädalaid ja sellest saati olen igal aastal esimesest advendist jõuluaja lõpuni päkapikumütsis ringi käinud,» pajatas ta.
 
* Laupäeval Paide keskväljakul alguse saanud «Jõulukroon 2018», kuhu olid oodatud nii laadakauplejad kui ka taidlejad ja konkurssidel osalejad, ei lasknud end segada hallist ilmast ja jäisest tuulest – jõulueelset saginat jagus keskväljakul tundideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles