Linnameeskond alustas pallitreeninguid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnameeskond alustas pallitreeningutega.
Linnameeskond alustas pallitreeningutega. Foto: Paide linnameeskond

Paide linnameeskonna ettevalmistus uueks hooajaks jõudis järgmise järku, kui esmaspäeval algasid jalgpalli liidu sisehallis pallitreeningud. Meeskonnal on juba selja taga kahenädalane sissejuhatav jõusaalitsükkel, mida on koordineerinud klubi fitnessitreener Marek Niit.

 

Järvamaa esindusmeeskonnast on lahkunud äärekaitsja Michael Lilnder, kes siirdus FC Florasse. Levadiast laenul olnud keskväljamees Pavel Dõmovist sai mõni päev tagasi  taaskord Lilanderi meeskonnakaaslane. Välismaalastest ei pikendanud klubi lepingut väravavaht Andrea Liotti ja ründaja Dejan Djermanoviciga. Linnameeskonnas ei jätka ka Henri Hanson. Keila jalgpalliklubis laenul olnud Kenert Anniste esindab 2019. aastal hooajalise laenulepingu alusel Tallinna Kalevit. Magnar Vainumäe taastub põlveoperatsioonist ja Elevandiluuranniku ääreründaja Yann Michael Yao liitub treeningutega detsembri lõpus.

Linnameeskonnaga on kahe hooaja vahelisel ajal juba liitunud väravavaht Mait Toom, äärekaitsja Karl Mööl ja Gambia ründaja Alassana Jatta.

Kahe hooaja vahelisel ajal on linnameeskonnaga juba liitunud väravavaht Mait Toom, äärekaitsja Karl Mööl ja Gambia ründaja Alassana Jatta. Ettevalmistustsüklit alustasid Paidega ka tänavu Kalevi eest Premiumi liigas seitse väravat löönud ründaja Andre Järva ning Raplamaa jalgpalliklubi ja Eesti U17 koondise väravavaht Martin Tilk. Samuti harjutab Vjatšeslav Zahovaiko juhendatava meeskonna juures 35 korda Eesti koondist esindanud Sergei Mošnikov.

Klubi tegevjuhi Jaanus Pruuli sõnul proovivad nad  jaanuaris mitutid välismängijat ning eelkõige soovivad tugevdada kaitseliini. Traditsioonilisel aastalõputurniiril esindusmeeskond ei osale. Uue aasta esimene kontrollmäng on  11. jaanuaril FC Floraga. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles