Milline on eestlaste vihatuim jõulukink?

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukingid kuuse all
Jõulukingid kuuse all Foto: Fred de Noyelle / GODONG/picture-alliance / Godong/Scanpix

Faktum-Ariko tegi küsitluse, millest selgub, mida tüüpilistest kingitustest eestlased jõulude ajal kuuse all näha ei taha.

Küsitlusest ilmneb, et vähim soovivad eestlased kuuse all näha kujukesi ja nipsasjakesi (61 protsenti vastajatest), aluspesu (12 protsenti), sokke (10 protsenti), küünlaid (9 protsenti) ja raamatuid (6 protsenti).

Lisaks selgub, et valdavalt kulutavad eestlased jõulukinkidele kuni 200 eurot. Ligi 53 protsenti vastanutest plaanib sel aastal kulutada jõulukinkidele keskmiselt 50–199 eurot. Suuremaid summasid ehk kuni 299 eurot plaanib kulutada 14 protsenti ning rohkem kui 300 eurot 12 protsenti küsitletutest.

Eestlaste tarbimisharjumusi ja  kulutusi käsitleva uuringu korraldas uuringufirma Faktum-Ariko. Oktoobris kahe nädala vältel tehtud küsitluses osales 511 inimest üle kogu Eesti vanuses 18–74 eluaastat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles