Intressitoetuse saajate võimalik ring laieneb

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige enam viib raha rahakotist välja eluaseme kulude tõus.
Kõige enam viib raha rahakotist välja eluaseme kulude tõus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Paide linnavolikogu kiitis heaks eluaseme laenu intressitoetuse korra muudatuse, mis võimaldab toetust küsida ka nendel inimestel, kes elavad Paide ja Roosna-Alliku maapiirkondades.

Eluaseme soetamiseks võetud laenu intressi tasumise toetamise kord kehtestati Paides juba 2015. aastal. Kuni tänaseni on aastate jooksul seda võimalust kasutanud ligi 40 isikut.

Linnapea Priit Värgi sõnul on see hea tulemus. "Keskmiselt on Paides soetanud kodu 10 inimest või perekonda aastas, kes seda toetusvõimalust kasutavad. Nüüd toetusesaajate ring laieneb, nii et ootame üha uusi noori inimesi Paides koduomanikuks saama," tõdes Värk.

Eluaseme soetamiseks võetud laenu intressi tasumise toetamise kord kehtestati Paides juba 2015. aastal. Kuni tänaseni on aastate jooksul seda võimalust kasutanud ligi 40 isikut.

Toetust saavad küsida Eesti rahvastikuregistri andmetel Paide linnas elavad kuni 40-aastased isikud eluaseme soetamiseks, rajamiseks või renoveerimiseks võetud pangalaenu intressi tasumiseks.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles