Madison andis Kiievis üle Krimmi Eesti Tare remondiks kogutud raha

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krasnodarka külas asuv Krimmi eestlaste peamine kooskäimiskoht Eesti Tare on väga kehvas seisus, kuna eestlaskonnal pole selle kordategemiseks raha.
Krasnodarka külas asuv Krimmi eestlaste peamine kooskäimiskoht Eesti Tare on väga kehvas seisus, kuna eestlaskonnal pole selle kordategemiseks raha. Foto: Liis Treimann

Eesti konservatiivse erakonnna (EKRE) aseesimees Jaak Madison andis Kiievis Krimmi eestlastele üle 4000 eurot, mis oli kogutud annetustena sealse kultuurikeskuse ehk Eesti Tare remondiks.

Krasnodarka külas asuva Eesti Tare katuse remondiks mõeldud summa võttis Kiievi Eesti saatkonnas vastu Krimmi eestlaste esindaja Ljubov Boitšuk, teatas EKRE.

"Loodetavasti aitab see annetus hoida eestlust kohas, kus poliitilistel põhjustel Eesti riik enam sealset eestlaste kogukonda ei toeta ega saada sinna igal aastal eesti keele õpetajat," ütles Madison.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles