Maakonna strateegia läheb avalikule arutelule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa arenduskeskuse teatel on Järva maakonna arengustrateegia 2019-2035+ jõudnud sellisesse faasi, kus oodatakse kõiki aktiivseid inimesi strateegia avalikule arutelule.

Järvamaa arenduskeskuse juht Katrin Puusepp rääkis, et 18. jaanuarini on võimalik esitada maakonna arengustrateegiasse ettepanekuid ja täiendusi, mistõttu korraldatakse 15. jaanuril kell 16 Paide Raekoja teise korruse saalis vastavateemaline arutelu.

Strateegiaga tahetakse luua tõhus ja toimiv maakondlik koostöömudel ning luua maakonna identiteedi loomiseks vajalikud eeldused ja maakonna visioon.

Maakonna arengustrateegia koostamise juhtimine anti Järvamaa omavalitsuste liidu poolt Järvamaa arenduskeskusele 2018 aasta kevadel. Dokumendi koostamiseks ja elluviimiseks kutsus arenduskeskus kokku valdkondlikud nõukojad ja strateegia koostamise juhtgrupi, kuhu kuulusid peale nõukodade eestvedajate veel omavalitsuste juhid ja volikogude esimehed.

Peale muudatuste tegemist saadetakse strateegia veebruaris kohalike omavalitsuste volikogudesse heaks kiitmisele.

Strateegia leiab Järvamaa arenduskeskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles