Lillelaada uus korraldaja on valmis ürituse õnnestumise nimel tööd murdma

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu valitseb laadaplatsil veel tühjus, ent Pille Marrandi juhtimisel saab Türi lillelaat mai teises pooles taas hoo sisse.
Praegu valitseb laadaplatsil veel tühjus, ent Pille Marrandi juhtimisel saab Türi lillelaat mai teises pooles taas hoo sisse. Foto: Dmitri Kotjuh

Türi lillelaada uus korraldaja Pille Marrandi plaanib Järvamaa üheks kaubamärgiks kujunenud üritust väärikalt edasi teha ning tahab uue elu sisse puhuda ka Türi aiandus- ja mesindusseltsile.

Marrandi esimesed mälestused lillelaadast pärinevad lapsepõlvest. Temale kui põlisele türilasele oli lillelaat üks suve tippsündmusi ja ürituse päevad möödusidki laadaplatsil ringi uudistades. Lisaks tulid laada ajaks Türile kokku sugulased: kes ise kaupa müüma, kes ostma.

Täiskasvanuna on Marrandi laadal käinud käsitöömüüjana. 2011. aastast on ta aga olnud lillelaata korraldava Türi aiandus- ja mesindusseltsiga (AMS) tihedamalt seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles