Türi vald otsib aasta tegijaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu tegutseb Villevere koolimajas paari perefirma kontor, käsitöötuba, septembris algavad uuesti igakuised kinoõhtud, samuti toimub seal koolitusi ning korra aastas ka laste hariduslaager.
Praegu tegutseb Villevere koolimajas paari perefirma kontor, käsitöötuba, septembris algavad uuesti igakuised kinoõhtud, samuti toimub seal koolitusi ning korra aastas ka laste hariduslaager. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Teil on silma jäänud Türi vallas aktiivselt tegutsevaid inimesi, ettevõtjaid, kodanikeühendusi või asutusi, kelle tegevus või tegu on 2018. aastal kaasa aidanud valla arengule ja olnud positiivse mõjuga, siis andke nendest teada.

 

Koos türilaste abiga selgitatakse taas välja inimese ja sündmuse, kes väärivad tiitlit "Aasta tegija 2018" ja "Aasta tegu 2018". Kandidaatide esitamise tähtaeg on 1. veebruar kell 14.

Ettepanekuid aunimetuste määramiseks võivad teha füüsilised ja juriidilised isikud, asutused ja ühendused. Taotlused ühel A4 leheküljel peavad sisaldama kandidaadi iseloomustust ja esitamise põhjendust.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles