Paide linnameeskond teavitab koosseisumuudatustest

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Heiki Laan

Paide Linnameeskonnaga liitus 22-aastane ründaja Andre Järva, kes eelmisel hooajal esindas Tallinna Kalevit.

 

2017. aasta suvel Paidest Kalevisse siirdunud Järva saldo oli mullu 31 Premium liiga mänguga 7 väravat ja 4 resultatiivset söötu. Eesti noortekoondisetes on Järval kirjas 33 mängu, veel eelmisel aastal mängis ta Eesti U21 koondisega nii Islandi kui Albaania eakaaslaste vastu.

Andre Järva: „Hea meel on olla tagasi Paide Linnameeskonnas! Olen paari nädalaga aru saanud, et meeskonnal on ambitsioonid väga kõrged ning tahan võimalikult palju aidata. Usun, et suudame ühiselt seatud eesmärgid tänavu ka saavutada!“

Paide Linnameeskonna eest 2018. aastal oma Premium liiga debüüdi teinud kaitsja Tanel Neubauer jätkab Järvamaa esindusklubis ka tänavu. 18-aastane FC Flora kaitsja liitus Paidega hooajalise laenulepingu alusel.

Paide Linnameeskonna eest 2018. aastal oma Premium liiga debüüdi teinud kaitsja Tanel Neubauer jätkab Järvamaa esindusklubis ka tänavu.

Neubauer tegi eelmisel hooajal Paide särgis Premium liiga debüüdi 25. augustil 3:0 võidumängus Viljandi Tuleviku üle ja käis kokku platsil kuues meistriliiga mängus. 2. oktoobril sai noor äärekaitsja kirja oma esimese mängu algrivistuses, mis kujunes Kuressaares vägagi meeldejäävaks – Neubaueri kauglöök 8. minutil viis Linnameeskonna juhtima ja Paide võitis lõpuks selle mängu 3:1.

Foto: Heiki Laan

Tanel Neubauer: „Väga meeldiv on pikendada oma koostööd Paidega ja näha treenerite usaldust endas. Loodetavasti tuleb meeldejääv hooaeg nii Paide fännidele kui ka meeskonnale!“

LAENULE

Paide Linnameeskonna 18-aastane väravavaht Kaarel Rumberg esindab algaval hooajal Tabasalu Jalgpalliklubi, kes tõusis mullu Esiliiga B-sse.

Rumberg tegi eelmisel hooajal oma Premium liiga debüüdi Paide särgis, aidates Linnameeskonnal 15. septembril alistada Tallinna Kalevi 2:1. Lisaks kaitses ta Paide väravat ka FC Flora vastu.

Tabasalu meeskonnaga on Rumberg juba tuttav - eelmise hooaja esimeses pooles esindas ta Tabasalut 11 mängus suurepärase saldoga - 10 võitu ja 1 viik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles